Het blusteam zoekt collega’s!

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige collega's welke gek zijn op onze sfeer, lekker eten en gezellige gasten. Hieronder kun je de openstaande vacatures bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet tussen maar lijkt het jou toch leuk om ons blusteam te komen versterken? Schroom dan niet en neem contact op via de contact pagina of bel ons!

Medewerker bediening parttime

Kom werken in een van de gezelligste Eetcafés van stad Groningen!

Eetcafé d’Ouwe Brandweer staat bekend om de sfeer makende entourage, gastvrije medewerkers en het ontzettend lekkere eten. Smakelijk lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen, hier kun je te allen tijde terecht. Alle gerechten worden uit eigen hand en met verse producten bereid.

Ter versterking van de bediening zijn wij op zoek naar een leuke en goede aanwinst. Je bent verantwoordelijk voor het naar de zin maken van de gasten. Je kan rekening houden met de tijd die een gast wilt besteden in de zaak. Je bent sociaal met gasten en collega’s en kan een goede balans vinden tussen formeel en informeel met gasten omgaan.

Jij bent een zelfstandige maar ook gastheer, vind het leuk om hard te werken en daarbij een grapje te maken tussendoor.

Het betreft een parttime functie waarbij de werktijden in overleg zullen worden vastgelegd.. De beloning is conform horeca cao

Wij bieden:
– Gezellige functie binnen enthousiast team;
– Ruimte voor creativiteit en eigen input;
– Hoge mate van verantwoordelijkheid;
– Salaris conform cao

Functie eisen
– Creativiteit;
– Collegialiteit;
– zelfstandigheid
–beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend

Kun jij direct of op korte termijn beginnen? Maak je interesse kenbaar! Neem contact op via het formulier of door je cv en motivatie te mailen naar ouwebrandweeronline@gmail.com

Sollicitaties zonder cv  worden niet in behandeling genomen.