Het blusteam zoekt collega’s!

Voor ons gezellige team zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige collega's welke gek zijn op onze sfeer, lekker eten en gezellige gasten. Hieronder kun je de openstaande vacatures bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet tussen maar lijkt het jou toch leuk om ons blusteam te komen versterken? Schroom dan niet en neem contact op via de contact pagina of bel ons!

Fulltime Kok

Kom werken in een van de gezelligste Eetcafés van stad Groningen!

Eetcafé d'Ouwe Brandweer staat bekend om de sfeer makende entourage, gastvrije medewerkers en het ontzettend lekkere eten. Smakelijk lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen, hier kun je te allen tijde terecht. Alle gerechten worden uit eigen hand en met verse producten bereid.

Ter versterking van het keukenteam zijn wij op zoek naar een creatieve en collegiale zelfstandig werkend kok. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor de mise-en-place en bereiden van gerechten tijdens diner, daarnaast denk je mee en geef je input voor nieuwe daggerechten en de dinerkaart. Tevens hoort het schoonhouden van de keuken conform HACCP en het bijhouden van de inkoop tot je takenpakket.

Jij bent een zelfstandige maar ook collegiale kok, vind het leuk om creatief bezig te zijn en hebt een goed gevoel voor smaak. Je komt te werken in een klein team en draagt derhalve een grote mate van verantwoordelijkheid, hier weet jij goed mee om te gaan.

Het betreft een fulltime functie waarbij de werktijden in overleg zullen worden vastgelegd. In het gesprek zal tevens het salaris en eventuele overige arbeidsvoorwaarden worden besproken. De beloning is conform horeca cao en naar prestatie niveau.

Wij bieden:
– Gezellige functie binnen enthousiast team;
– Ruimte voor creativiteit en eigen input;
– Hoge mate van verantwoordelijkheid;
– Professionele keuken en mooie ingrediënten;
– Salaris conform cao en naar prestatie niveau.

Functie eisen
– Creativiteit;
– Collegialiteit;
– Zelfstandigheid;
– Afgeronde koksopleiding en/of aantoonbare werkervaring.

Kun jij direct of op korte termijn beginnen? Maak je interesse kenbaar! Neem contact op via het formulier of door je cv en motivatie te mailen naar info@ouwebrandweer.nl

Sollicitaties zonder cv en/of motivatie worden niet in behandeling genomen.