RESERVEREN

Reserveren bij d’Ouwe Brandweer in Coronatijd:

U kunt bij ons reserveren door ons te bellen op 0503180323, door ons te mailen op ouwebrandweeronline@gmail.com of door ons reserveringsformulier in te vullen op onze reserveringspagina.

Reserveringen voor 2 personen of grotere aantallen die tot een zelfde huishuiden behoren accepteren wij sowieso.

Wilt u met meer dan 2 personen komen dineren maar vormt u geen huishouden belt u ons dan even om te kijken naar een beschikbare tafel. Uiteraard regelen wij dan voor u dat dit kan.

Verder vragen we u alleen te reserveren als u tot 2 weken voor de reserveringdatum geen symptomen van corona heeft gehad, geen koorts boven de 38 graden, verkoudheid of last heeft van hoesten.

Dit voor uw en onze veiligheid.

Uiteraard hebben wij in ons restaurant verder alle belangrijke voorzorgmaatregelen getroffen die gelden van het RIVM.

Op de dag van uw reservering zal één van onze medewerkers u opnieuw een vraag stellen m.b.t. uw gezondheid.

Nu alle regels duidelijk zijn hopen we u snel gastvrij te mogen verwelkomen, we zijn enorm blij u weer te mogen ontvangen in de vernieuwde Ouwe Brandweer!

Namens het hele team.

Let op, wil je voor vandaag reserveren en is het na 14:00 uur? Neem dan even telefonisch contact op om teleurstelling te voorkomen!

Gezellig uit eten in Groningen

Eetcafé d'Ouwe Brandweer staat garant voor een gezellig, goed verzorgde lunch, diner of borrel. Onze gepassioneerde medewerkers staan altijd voor je klaar en kunnen je, naast een gezellig gesprek, ook nog eens goed adviseren over gerechten en bijbehorende dranken. Gezelligheid en genieten staan altijd centraal. Zo denken wij graag met je mee en staan wij open voor alle input. Heb je een bijzondere wens of vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Team Eetcafé d'Ouwe Brandweer

Toch liever even bellen?

Heb je vragen, dieetwensen of wil je iets bespreken?
Wij staan je graag te woord!