d’ Ouwe Brandweer werkt volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM, kijk op onze reserveringspagina voor de gehele uitleg

Pathé Film Menu, naar de bioscoop en uit eten!

Geniet van ons drie gangen diner vanaf €29,95 inclusief filmkaartje à € 11.00 Voor een compleet avondje uit inclusief bioscoop bezoek ben je bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer aan het juiste adres. Je start de avond met een heerlijk drie-gangen menu en gaat daarna naar de tegenover gelegen bioscoop Pathé Groningen. Geniet van het all-in film arrangement inclusief bioscoopkaartje voor een gezellig en goedkoop avondje uit. Ideaal voor vrienden, familie, het gezin of lekker voor jou zelf. Wij serveren niet alleen heerlijke gerechten maar houden er ook nog eens rekening mee dat je op tijd bij de film moet zijn! Na de film kun je bij ons uitgebreid na borrelen onder het genot van een van de vele spelletjes. Je kunt bij ons kiezen voor ons Filmmenu van €29,95 of ons proeverij film menu van €34,95.

Hoe werkt het?

- Pathé Film Menu is geldig op elke dag van de week

- Reserveer uw film door te BELLEN met de Pathé filmlijn: 09002357284 (1,60 per gesprek.)

- De Pathé film reserveerlijn is dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 21:00 en op vrijdag en zaterdag tot 23:00. LET OP: reserveren bij de Pathé filmlijn is VERPLICHT! Zonder deze reservering heeft u geen plaats in de bioscoop.

- Reserveer je tafel voor het Pathé Film Menu bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer. Vermeld bij uw reservering dat het om het Pathé Film menu gaat én de begintijd van uw film.

- Zorg dat u minstens 2 uur voor aanvang van de film aanwezig bent (2,5 uur op vrijdag en in het weekend) bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer en een kwartier voor aanvang van de film aanwezig bent bij Pathé.

- Aan het begin van uw diner ontvangt u van ons de Pathé filmvouchers, deze MOET U NOG OMWISSELEN bij Pathé. Doe dit aan het begin van het diner of bijvoorbeeld tussen uw voor en hoofdgerecht.

- Met een toeslag kunt u ook gebruik maken van de volgende voorstellingen: voor 3D, Sneak preview en bijzondere voorstellingen kan een toeslag worden gevraagd. Deze betaald u bij Pathé.

- Niet geldig op Ladies Night

Reserveren