d’ Ouwe Brandweer werkt volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM, kijk op onze reserveringspagina voor de gehele uitleg

Pathé Film Menu, naar de bioscoop en uit eten!

Geniet van ons drie gangen diner vanaf €28,50 inclusief filmkaartje à € 11.00 Voor een compleet avondje uit inclusief bioscoop bezoek ben je bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer aan het juiste adres. Je start de avond met een heerlijk drie-gangen menu en gaat daarna naar de tegenover gelegen bioscoop Pathé Groningen. Geniet van het all-in film arrangement inclusief bioscoopkaartje voor een gezellig en goedkoop avondje uit. Ideaal voor vrienden, familie, het gezin of lekker voor jou zelf. Wij serveren niet alleen heerlijke gerechten maar proberen er ook rekening mee te houden dat je op tijd bij de film moet zijn! Na de film kun je bij ons uitgebreid na borrelen onder het genot van een van de vele spelletjes. Je kunt bij ons kiezen voor ons Filmmenu van 28,50 of ons proeverij film menu van 32,50.

Hoe werkt het?

- Pathé Film Menu is geldig op elke dag van de week

- Reserveer uw film en het Film Menu via www.pathe.nl/reserveren (LET OP: klik op de afbeelding hieronder, daar vind u een stap voor stap uitleg hoe u uw kaarten voor de film moet reserveren, dit gaat namelijk net even anders dan hoe u normaal reserveert bij Pathé. Reserveren bij Pathé is ALTIJD noodzakelijk, ook i.v.m. covid-19.)

- Reserveer je tafel voor het Pathé Film Menu bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer. Vermeld bij uw reservering dat het om het Pathé Film menu gaat én de begintijd van uw film.

- Zorg dat je 2 uur voor aanvang van de film aanwezig bent bij Eetcafé d'Ouwe Brandweer en een kwartier voor aanvang van de film aanwezig bent bij Pathé.

- Tijdens het Pathé Film Menu ontvang je de filmvoucher die 1 jaar geldig is voor elke Pathé bioscoop in Nederland

- Met een toeslag kunt u ook gebruik maken van de volgende voorstellingen: 3D  €3,-  , IMAX €3,- , IMAX 3D €5,- , Sneak preview €2-

- Niet geldig op Ladies Night

Reserveren